Πρόσκληση Ενδιαφέροντος
Η Melinda προσκαλεί τους υφιστάμενους μελισσοκόμους, αλλά και όλους τους νέους που αγωνίζονται για μία διέξοδο εργασίας να αξιοποιήσουν αυτό που τόσο απλόχερα μας παρέχει η ελληνική φύση, κάνοντας το ελληνικό μέλι να θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και τους καλεί να ασχοληθούν και να αναπτύξουν την ελληνική μελισσοκομία, καθώς θα τους παράσχει όλα τα εχέγγυα που απαιτούνται για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

Σε μία μακρόχρονη περίοδο κρίσης, οικονομικής και εργασιακής ανασφάλειας τέτοιες δράσεις μπορούν να δείξουν τον δρόμο για την αναθεώρηση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας με στόχο την πολυπόθητη ανάκαμψη και ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, με όχημα την ιδιωτική πρωτοβουλία και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας.

Η Melinda καλεί όλους όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την μελισσοκομία να συστρατευθούν μαζί της για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην πρωτογενή παραγωγή, για την απόκτηση ενός εγγυημένου εισοδήματος, αλλά και για την ατομική και συλλογική ανάπτυξη και πρόοδο. Προσδοκώντας τη θετική ανταπόκριση των επαγγελματιών του χώρου η εταιρία έχει δημιουργήσει τμήμα παραλαβής αιτήσεων ενδιαφέροντος από υφιστάμενους ή νέους μελισσοκόμους. Η παραλαβή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ για τους ενδιαφερόμενους τα στοιχεία επικοινωνίας είναι, τηλέφωνο 2310680512, email: info@melinda.gr.