Εξαγωγές
Η ικανότητα της Melinda να κατανοεί τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη – πελάτη της εταιρίας, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα αγοράς μεγάλων ποσοτήτων υψηλής ποιότητας μελιού, μπορεί και ικανοποιεί κάθε ζήτηση.

 

Τα προϊόντα της Melinda διακινούνται με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό τροφοδοτώντας κυρίως τις αγορές  της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης όπως και τις Η.Π.Α. – Καναδά, γεγονός που καθιστά τη Melinda τη μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρεία μελιού. Η δραστηριότητα της εταιρείας όμως δεν περιορίζεται μόνο στα δικά της προϊόντα καθώς πέρα από αυτά παράγει μεγάλη γκάμα κωδικών μελιού ως private label για γνωστές αλυσίδες super market τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο. Επίσης, στο πελατολόγιο της εντάσσονται και μεγάλοι εγχώριοι και ξένοι βιομηχανικοί πελάτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των γαλακτοκομικών, των ζαχαρωδών προϊόντων και της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής.

 

Η Melinda είναι σταθερός πρεσβευτής του ελληνικού μελιού και της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού προσπαθώντας συνεχώς να διευρύνει τον κύκλο των επιχειρηματικών της συνεργασιών με τους πελάτες του εξωτερικού, καθώς είναι σε θέση να τους προσφέρει πάντα προϊόντα με τη βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής.